Meer dan CSRD

Bij CSRD Now bieden we volledige begeleiding voor jouw duurzaamheidsdoelen, of het nu gaat om rapportage of verandermanagement. Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen bij het behalen van duurzaam succes.

Bij CSRD NOW ligt de focus op uitstekende begeleiding

Of je nu gebruik maakt van onze tools, trainingen of van beide. Onze betrokkenheid is niet beperkt tot specifieke momenten, maar strekt zich uit tot elke fase waarin je begeleiding nodig heeft.

Change management and csrd expressed by staires and tree

Transitie

Bij CSRD Now begrijpen we de uitdagingen van de duurzaamheidstransitie binnen jouw organisatie. Daarom bieden we graag onze expertise aan op het gebied van verandermanagement. We staan klaar om je te ondersteunen en de helpende hand te bieden die nodig is om jouw organisatie succesvol haar doelen te laten bereiken.

Transitie is een constante factor in de wereld van duurzaamheid en transparantie. Het implementeren van verandering vereist een zorgvuldige strategische aanpak die aansluit bij jouw organisatie. CSRD Now brengt niet alleen inzichten in duurzaamheidspraktijken, maar ook ervaring in het begeleiden van organisaties door veranderingsprocessen.

Of je nu bezig bent met het implementeren van nieuwe rapportagestandaarden, het integreren van duurzaamheidsdoelen, of het aanpassen van interne processen, wij begeleiden jouw organisatie richting duurzaam succes. Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen bij het behalen van haar doelen, terwijl we samen werken aan een positieve impact op de wereld. We staan klaar om jouw organisatie te ondersteunen in elke fase van de transitie, van implementatie tot volledige integratie.

Changement and csrd partner expressed by chess table
Accountancy & Assurance expressed by graphs

Accountancy & Assurance

CSRD & Responsibility Disclosure zijn mogelijk nieuw voor accountants. Daarom staan we klaar om zowel jouw organisatie als de accountant te ondersteunen bij dit proces. We bieden begeleiding om het proces met de accountant soepel te laten verlopen en zorgen ervoor dat de juistheid en volledigheid van de stappen die jullie ondernemen om aan de CSRD te voldoen, helder in kaart worden gebracht.

De rol van accountants is van cruciaal belang bij het waarborgen van nauwkeurigheid en volledigheid in verslaglegging. CSRD Now speelt een rol in het begrijpen van deze nieuwe ontwikkelingen, en we streven ernaar om het proces voor zowel de organisatie als de accountant transparant en effectief te maken. Bovendien bereiden we jullie voor op mogelijke toekomstige assurancetrajecten, waardoor jullie goed voorbereid zijn op verdere stappen in duurzaamheidsrapportage.

Laat CSRD Now jullie gids zijn bij deze nieuwe stap in duurzaamheidsrapportage. Ontdek hoe wij niet alleen inzicht verschaffen, maar ook samenwerken met de accountant om ervoor te zorgen dat jullie voldoen aan de CSRD op een gestructureerde en betrouwbare manier.